Tinyfoods te koop

Waarom?
Na een mooi avontuur zullen onze wegen over een half jaar gaan scheiden. Wij zoeken daarom naar een nieuwe eigenaar voor dit project die het in de groeiende lijn door kan zetten.

Over Tinyfoods
Deze innovatieve webwinkel heeft proefpakketten en eigen smaken ontwikkeld waarmee klanten het product kunnen proberen. De markt ontwikkelt zich snel, en internationaal zijn vergelijkbare shops aan het groeien door investeringen en producten waarin de insecten zijn verwerkt (repen, pasta etc).

Potentie
De website heeft zeer hoge google ranking (bij zoektermen: eetbare insecten kopen, insecten bestellen, enz.). Tinyfoods beschikt ook over een volledig mobiel domein wat de mobiele ranking en conversies verhoogt (30% van de bezoekers is mobiel). Dit resulteert in 800 bezoekers per maand die organisch en onbetaald binnen komen. Daarmee is deze webshop een mooie opstap qua platform, hoge conversie, uitontwikkeld product en vaste klantengroep. Een innovatieve ondernemer die deze markt versneld wil instappen kan snel uitbreiden qua producten (waarin insecten verwerkt zijn) en dit testen binnen zijn bestaande klanten. Ook commercieel en qua marketing zijn nog grote stappen te zetten om de volgende groeifase(s) te bereiken.

Details:

Leeftijd site (maanden): 16

Ordergrootte: 40% van de omzet komt van grote zakelijke bestellingen.

Google ranking: Er is ook een sterke connectie met een exclusieve affiliate partner die op veel relevante zoektermen het eerste resultaat is. Dit zorgt ervoor dat twee van de top 3 zoektermen vaak voor ons zijn.

Unieke bezoekers/dag: 27

Doelgroep: De insecten zijn erg populair bij de doelgroep van 25-55 jaar.

Tijdsinvestering (uren/week): 5-10

Maandelijkse omzet + vraagprijs: neem contact op
Mail ons: info@tinyfoods.nl